× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Форум
insideman
20 януари 2012

ЗА БЕЛОТ СТАВА ВЪПРОСТ
АДМИНИТЕ ДА НЕ СЕ КРИЯТ И ПРАВЯТ НА ЛУДИ А ДА ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВИ НАКАЗАНИЯ ЗА ТЕЗИ КОЙТО ИЗЛИЗАТ В НАЧАЛОТО НА ИГРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scorpo
24 януари 2012

Наказанията са автоматични и вече са в сила.
Ако някой излиза редовно от игрите и натрупа по-голям % излизания му се забранява да играе на съответната игра определено време.

asdasdaa
05 февруари 2012

Неее това е напълно недостатъчно!Не можете ли да направите "ботовете",които заместват излезналия играч да са маалко по-наясно с играта,защото обикновено тоя "бот" или обявява без коз/всичко коз,като има само една ръка,или при обявяването има карти и ги играе толкова зле,че по някой път имам чувството че играя с някой,който си няма и грам понятие от правилата на белота. (dull)

irrena
06 февруари 2012

Кой е наказан и изобщо какъв е смисъла от тези тъпи роботи?Направо вземете ги махнете,че се излагате....Някой може ли да даде разумно обяснение какъв е смисъла от тях?

BernardoProvenzano
07 февруари 2012

Имам предложение: за тези които стават от игрите нека си има наказания, но какво са виновни партньорите им, които остават съвестно на масата да доиграят и най-често губят и играта и точки. Предложението ми е на съвестните играчи, които доиграват играта с бот да не им се отнемат точки при загуба, а рейтинга има да остава непроменен поне!!!

-genuine-
09 февруари 2012

Накажете тея ,дето ми съсипват игрите само ! Само аматьорчета тука ,които не знаят що е терци-мерци,квинти-минти,каренца-маренца ,купи-мупи,спатийки-матийки...не различават даже картите между поп и дама и прочие... Влизам на случайни маси ,за да не срещам скайп ,а то и там големи нерви било !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Направете така ,плийзззз ,че да не ми се падат само такива гуйненца ,че откачам като полудея !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
При положение ,че не могат да играят нормално как да не се превърна в робот ми кажете?!?!?!?!?!?!Съжалявам за държанието си ,ама съвсем се побърках днеска от такива говненца ,че за капак на това и наглички.....

majo77
11 февруари 2012

TAKA E pomislete po tezi predlojeniq mislq 4e sme pravi,

crusader
15 февруари 2012

Да бе с тез наказания е още по-зле пак играеп с робот зашото ,алоумника не пипа и пак е заместен от робот и наказание нема за нега ...СМЯХ.......това е наи тапия админски саит и програмистите немогат да го опрвят

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Бисквитките в браузъра Ви ни помагат да предоставим нашите услуги. С влизането в Djagi Вие се съгласявате да ги използваме. Научи повече Разбрах